Περιγραφή

Δικηγόρος
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νεάπολης-Συκεών
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Διάλεξε Θέση...

Ο αρχηγός του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Αντώνης Σαουλίδης δημιούργησε σήμερα ένα νέο και προσιτό τρόπο για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας. Με την κατάθεση 30 ευρώ σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας ή της Τράπεζας Πειραιώς ο κάθε ΠΑΟΚτσής βοηθά το τμήμα και γίνεται κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας


Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ προέβη σε αυτή την κίνηση ώστε να ευαισθητοποιήσει τους φίλους του Δικέφαλου και να στηρίξουν την ομάδα.  «Στις δύσκολες στιγμές που περνάει το τμήμα χειροσφαίρισης του ΠΑΟΚ, ως αρχηγός της ομάδας αναλαμβάνω την ευθύνη να τρέξω εκ νέου την καμπάνια για την πώληση εισιτήριων διαρκείας. Γι’ αυτό το λόγο άνοιξα δύο τραπεζικούς λογαριασμούς προς διευκόλυνση των πολυάριθμων φιλάθλων, ευελπιστώντας ότι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα «ΔΙΑΛΕΞΕ ΘΕΣΗ» για το τμήμα χειροσφαίρισης», ανέφερε ο Αντώνης Σαουλίδης.

Το «ΔΙΑΛΕΞΕ ΘΕΣΗ», έχει διπλή σημασία. Αφενός αφορά τη θέση στο γήπεδο και αφετέρου την υψηλότερη δυνατή θέση που θα διεκδικήσει η ομάδα ανάλογα με τη στήριξη των φίλων του ΠΑΟΚ.

Αυτή η κίνηση έχει στόχο να γίνει πιο προσιτή η διαδικασία απόκτησης διαρκείας από φίλους του ΠΑΟΚ εκτός Θεσσαλονίκης και να δοθεί η δυνατότητα στους ΠΑΟΚτσήδες που ζουν στο εξωτερικό να συνδράμουν στην προσπάθεια που κάνει το τμήμα χάντμπολ για διάκριση σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος χάντμπολ κοστίζουν μόλις 30 ευρώ και αφορούν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του Δικέφαλου σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και στο ευρωπαϊκό Κύπελλο EHF.

Οι αριθμοί των λογαριασμών είναι οι εξής:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR7501102130000021356279907
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR8101722250005225050393828

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για κάθε ενδιαφερόμενο φίλο του ΠΑΟΚ που θέλει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες, είναι το 6947 177-177. Το email επικοινωνίας είναι τοasaoulidis@yahoo.gr.

Αυτή είναι η πρώτη ουσιαστική κίνηση που γίνεται από τη στιγμή που τα ηνία του τμήματος ανέλαβαν ο αρχηγός Αντώνης Σαουλίδης στο οργανωτικό κομμάτι και ο προπονητής Στέλιος Υετίων στο αγωνιστικό σκέλος, με την υποστήριξη του διοικητικού συμβουλίου του ΑΣ ΠΑΟΚ. Πρόκειται να γίνουν αρκετές ακόμη κινήσεις, τόσο αναφορικά με την προβολή του τμήματος, όσο και με το χορηγικό πρόγραμμα που θα υπάρξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: