Περιγραφή

Δικηγόρος
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νεάπολης-Συκεών
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

''Νέοι άνθρωποι…''




«Είμαι σίγουρη πως ξεκινάς με όνειρα δύναμη, πυγμή και πολύ πάθος.. δεν φοβάσαι μην διαφθαρείς στο ήδη διεφθαρμένο σύστημα;»

Έχουμε δύναμη, όνειρα, φιλοδοξίες, πάθος. Αυτό που πρέπει να αποκτήσουμε είναι φωνή. Οι νέοι άνθρωποι δεν έρχονται να γίνουν ένα με το σύστημα, αλλά πρέπει να συμμετέχουμε για να το ταρακουνήσουμε! Το στοίχημα της επόμενης μέρας από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι πόσους νέους, φρέσκους και ορεξάτους θα έχει το τραπέζι του δημοτικού συμβουλίου. Γι’ αυτό «ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ».

Την παραπάνω απάντηση έδωσα στην φίλη μου Ηλέκτρα λίγο μετά την απόφαση μου για την συμμετοχή μου στις Δημοτικές Εκλογές του 2010.

Σήμερα ένα χρόνο και κάτι μετά καλούμαστε να εκλέξουμε τους αντιπροσώπους μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ναι μιλάω για εκείνο το κτήριο στο Σύνταγμα που κάποιοι «αγανακτισμένοι» φώναζαν με περίσσια ελαφρότητα να καεί.

Στις εκλογές καλούμαστε να εκλέξουμε, αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι για την ορθολογιστική διακυβέρνηση της χώρας μας.  

Η ψήφος μας πάντα είχε δύναμη, απλά αργήσαμε να την πάρουμε στα σοβαρά!
Όποιο κόμμα και αν στηρίξουμε είμαστε υποχρεωμένοι να ψάξουμε στα ψηφοδέλτια και να βρούμε νέους, φρέσκους ανθρώπους, ορεξάτους για να καθίσουν και όχι να κωλοστρωθούν στα έδρανα της Βουλής των Ελλήνων.

Δεν με νοιάζει τι θα ψηφίσεις, με νοιάζει ποιόν, ποια, όχι ΤΙ!

Ο Αντώνης Σαουλίδης, η Εύα Παντούσα, η Νικολέττα Γαργαροπούλου, ο Χρήστος Μπανιόρας,  οΓιάννης Μενδρινός, ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος και συγχωρέστε με αν μου ξεφεύγει κάποιος φίλος/φίλη ακόμα, είναι νέοι, ορεξάτοι, φρέσκοι άνθρωποι που ο καθένας από το δικό του μετερίζι θέλει να δουλέψει για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας.

Είμαστε υποχρεωμένοι να ψάξουμε τους νέους, αυτοί μπορούν να κάνουν την διαφορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: